در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا کارگاهی که بیمه مسئولیت دارد در قبال هزینه های کارگر مسوولیت دارد
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود.

بیمه مسئولیت کارگاه ها ، مسئولیت قانونی کارفرمایان را در قبال خسارات و حوادث صورت گرفته برای کارکنان تحت پوشش دارد.

لطفا درصورتیکه پاسخ خود را دریافت نکرده اید، سوال را جزیی تر بپرسید. چه هزینه هایی از کارگران مد نظر شما می باشد ؟؟؟

موفق باشید