در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام . در حین کار سر خوردم و استخوان ران پایم شکست و جراحی کردم و بر روی استخوانم پلاتین گذاشتند. ایا بیمه مسوولیت دیه ام را میدهد؟ شرایط خاصی ندارد؟ حدودا دیه تعلق گرفته به من چقدر خواهد بود؟ تا دریافت دیه از بیمه چه مدت طول میکشد؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

درصورتی که اثبات گردد که این مشکل به وجود آمده ناشی از مسئولیت کارفرما بوده است شما می توانید از پوشش هزینه های پزشکی و یا دیه استفاده نمایید.

میزان دیه براساس رای پزشکی قانونی مشخص شده و شرکت بیمه ملزم به پرداخت آن خواهد بود.