در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (1,290 امتیاز)
شخصی در یک پروژه ساختمانی در حال فعالیت بوده که متاسفانه هنگام فعالیت  وبعلت عدم رعایت توصیه های فنی ویا حتی عدم نظارت واحد فنی کارگاه  اقدام به(( دم نمودن چائی ))در حین انجام کار  ودر محل فعالیت بوده وبعلت سهل انگاری دچار سوختگی شده  تحت چه شرایطی شرکت بیمه باید با توجه به میزان درصد تقصیر از سوی کارشناسان رسمی  اقدام به پرداخت نماید آیا شرکت می تواند  خسارتی پرداخت ننماید
2 پاسخ
توسط (21,980 امتیاز)
سلام ,با این خلاصه شرح ماوقع که شما نوشته اید ,اگر کارفرما بیمه نامه مسولیت داشته باشد بنا به درصد تقصیر خود  شرکت بیمه ملزم به پرداخت خسارت است.