قبل در لیست بیمه توسط (24,440 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن قبل توسط
نحوه اعمال پایه سنوات در لیست بیمه چگونه است؟‌ پایه سنوات به حقوق اضافه شود یا به صورت مجزا در لیست بیمه ثبت شود ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

تا قبل از سال ۱۴۰۳ آیتم پایه سنوات در لیست بیمه به صورت جداگانه نبود. اما از فروردین ۱۴۰۳ ردیف پایه سنواتی در لیست بیمه اضافه شده است و لازم است برای کارگرانی که بیش از یک سال سابقه دارند مبلغ پایه سنوات تجمیعی در این ردیف آورده شود.
در سال های قبل میلغ پایه سنوات در لیست بیمه با دستمزد روزانه جمع میشد، اما با توجه به الزام تامین اجتماعی برای درج مبلغ پایه سنوات در لیست های ارسالی لازم است از این پس پایه سنوات به صورت مجزا از دستمزد روزانه در لیست بیمه ثبت شود.

   پیرو مکاتبه اداره کل تامین اجتماعی به استحضار می‌‌رساند، در راستای بخشنامه شماره 1000/1402/28 مورخ 1402/01/06 موضوع مصوبات سالانه شورای عالی کار مبنی بر شمول حق بیمه به مبالغ پایه سنوات کارگران دارای حداقل یکسال سابقه کار، لازم است در خصوص درج مبلغ پایه سنوات در لیست های ارسالی از ابتدای سال 1403 ( بابت لیست اسفندماه 1402) اقدام فرمایید.