در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,130 امتیاز)
سلام

عواقب فسخ قرارداد توسط کارگر یا کارفرما در حین انجام کار چیست ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 25 قانون کار فسخ یکطرفه قرارداد چه از طرف کارگر و یا کارفرما ممنوع است.

در صورت فسخ قرارداد و اخراج کارگر توسط کارفرما در اثنای قرارداد ، کارگر میتواند دادخواست بازگشت بکار خود را درمراجع حل اختلاف مطرح نماید.

و در صورت فسخ یکجانبه کارگر ، کارفرما میبایست کتباً ترک کار کارگر را به اداره کار محل انجام خدمت اعلام نماید. ضناً در صورتی که کارگر با ترک کار خود موجب خسارت به کارفرما شود ،کارفرما میتواند با اثبات خسارات وارده از کارگر در مراجع قضایی شکایت نماید.