دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در پرداخت حق بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام
با توجه به بخشنامه 97 ميبايست به كارمزد سال قبل كارگر ١٠.٤ درصد افزوده شود...قانون گذار مبلغي هم به عنوان ثابت اضافه پرداختي مطرح كرده است كه روزانه ٢٨٢٠٨ ميباشد...آيا اين مبلغ ثابت هم مشمول پرداخت حق بيمه از جانب كارفرما ميشود؟
لطفاً با یک مثال توضیح بفرمائید شخصی که حقوقش بالاتر از پایه بوده است چطور میبایست برایش بیمه در سال 97 محاسبه گردد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله این مبلغ که خارج از حقوق نیست اگر کسی حقوقش ۱۵۰۰۰۰۰باشد این مبلغ ضربدر هفت درصد میشود که میشود ۱۰۵۰۰۰هزار تومن این سهم کارگر است ودوباره این مبلغ ضربدر ۲۰درصد میشود که میشود ۳۰۰۰۰۰که با ۱۰۵۰۰۰جمع میشود که حق بیمه سهم شما وکارفرما میشود