در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام.

ازیک شرکت خصوصی بعداز 30 سال کاربازنشسته شده ام. سنوات و حدود 10 ماه حقوق معوقه و3 سال عیدی وپاداش به من پرداخت نشده .به اداره کارشکایت  کردم وشرکت مکلف به پرداخت شد اما شرکت هیچگونه اموالی ندارد. حسابهایش نیز بسته شده  مدیرعامل می گوید هیچی نداریم که پرداخت کنیم .بالاخره تکلیف چیست ؟ ایا می شود حکم جلب مدیرعامل ویا اعضای هیئت  مدیره راگرفت؟
1 پاسخ
توسط (3,530 امتیاز)
رای اداره کار که قطعی شده باشد لازم الاجرااست ومیتوانید ازطریق مراجع قضایی اقدام نمایید ولی اینکه بتوانید ازاموال مدیرعامل حکم توقیف بگیرید سخت است چون شرکتها تامیزان سرمایه اشان مسئول بدهیهای خود هستند سعی کنید درچند قسط چک بگیرید