در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام،

من مدتی در انجمن صنفی مشغول به کار بودم با حقوق پایین و بدون بیمه بعد از شکایت کردن حکم قطعی ولازم الاجرا هیت اختلاف اداره کار را گرفتم اسم کارفرما در قسمت تجدید نظر خوانده هست ودر رأی فقط کارفرما نوشته شده واسم شخص نیست ولی در قسمت بالایی در قسمت تحدید نظر خواه اسم کارفرما و شخص حقیقی ثبت شده است

میتوانم حکم جلب و توقیف اموال شخص یا لنحمن را بگیرم یا خیر ممنونم.
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام

اگر اسم کارفرما در کنار اسم انجمن نوشته شده باشد و سمت مشارالیه مدیرعامل و دارای حق امضاء باشد میتوانید حساب یا اموالی از ایشان را معرفی نمایید ولی اگر صرفا اسم انجمن باشد فقط اموال و حساب شرکت را می توانید توقیف کنید و در قانون کار جلب پیش بینی نشده است اما اگر مالی معرفی شود و آن مال در مزایده به فروش نرسد یا حسابی برای توقیف وجود نداشته باشد بعد از تایید رییس اجرای احکام اگر ایشان موافقت نموده و دستور جلب را تایید نمایند می توانید حکم جلب را از دادورز مربوطه تحویل بگیرید