در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام بنده ۴ سال قبل بعلت حادثه ی ناشی از کار چشم راستم تخلیه شد و بینایی چشم راستم از بین رفت، برام ٣۵ درصد از کار افتادگی جزئی زدن، از آن به بعد دچار ضعف اعصاب و روان شدم و همش کنترلمو از دست میدم بطوری که  حتی یه روز هم نتوانستم کار کنم،

سوالم در این مورده که آیا با مراجعه به متخصص روانپزشک و دریافت گواهی از ایشان مبنی بر از کار افتادگی کلی و دائمی امکان دارد با شرکت در کمیسیون پزشکی از کار افتادگی کلی شوم یا حداقل در صد از کار افتادگی مرا بالا ببرن؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

درصورت تایید پزشک معتمد میتونید باتوجه به درصد از کارافتادگی ازمزایای اون استفاده کنید