در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام،6روز سابفه بیمه دارم،بعد از ده سال بخاطر بیماریم دوباره بیمه شدم،میخواستم بدانم ایا این 6روز برای گرفتن بیمه از کار افتادگی تاثیری دارد ?
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما مشول ماده 75 قانون تامین اجتماعی نمی شوید و حتی  در صورت تایید کمیسیون پزشکی بابت از کار افتادگی مشمول پوشش ازکارافتادگی بیمه تامین اجتماعی نمی شوید

ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده‌ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل ازوقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری‌از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت.

تبصره‌ محاسبه متوسط دستمزد و مستمری از کارافتادگی موضوع‌ماده فوق به ترتیب مقرر در ماده ۷۲ این قانون و تبصره۲ آن صورت خواهد گرفت

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی