در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام و ادب

من راننده سنگین هستم از ناحیه گردن دارای از هم پاشیدگی مهره های ۳.۴.۵.۶.۷. شده ام و آخرین مهره کمرم سیاه شده دکتر ها میگن نمیشه عمل کنی فلج میشی درد شدید دارم ودستانم دائم سر و با توجه به داروهایی که استفاده میکنم همیشه گیج و خواب آلود هستم افسردگی شدید و ضربان قلبم ناخودآگاه به صورت عصبی بالا میره زانوهام دچار مشکل و ...

 من در حین جابجایی چرخ اتوبوس اینطور شدم یکبار در شهر قم مراجعه کردم گفتند عمل کن تا از کار افتادگی تعلق بگیره و گفتم شما میدچنین که ممکن فلج شم متن قانون اینو میگه  چکار باید بکنم با این شرایط با خدمتم حدود ۱۰ سال سابقه دارم و ۴۹ ساله ام خواهش میکنم مرا راهمایی کنید.ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

درصورت صلاحدید پزشک متخصص شما و معرفی به بیمه مبنی بر خاتمه معالجات و عدم درمان ، امکان معرفی به کمیسیون های پزشکی از کارافتادگی وجود دارد