در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
مادر من از فرش بافی بیمه شده سابقه بیمه هم   پنج سال است الان یک ماه است که به بیماری گیلن باره شدید مبطلا شده است که هم اکنون در بیمارستان بخش ای سی یو بستری شده دستو پایش حرکت نمیکند با کمک دستگاه نفس میکشد ایا میتوانم برایش از کار افتادگی بگیرم ممنو ن از زحمات شما لطفا مرا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورت تائید پزشک متخصص مبنی بر خاتمه درمان و عدم بهبود وصعب العلاج بودن و معرفی به بیمه مبنی بر از کارافتادگی ، امکان طرح در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی وجود خواهد داشت