در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.اینجانب از شرکت شکایت کردم و رای حل اختلاف به نفع اینجانب میباشد. و مراحل قانونی دادگاه هم انجام شد.چون شرکت مالی ندارد  که من به حقم برسم.میتوانم این دفه از کارفرما شکایت کنم  یا نه.؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرچنانچه قراردادشماباشرکت بوده وحقوق ومزایا ازطریق شرکت پرداخت گردیده و آرای مراجع حل اختلاف برعلیه شخصیت حقوقی بوده پرونده امربه مختوم گرفته ومجدد قابل طرح شکایت نمی باشد، مدیرعامل به ذات شخصیت حقوقی وظیفه دارد درچهارچوب قوانین ومقررات جوابگوباشد