در بیمه بیکاری توسط (330 امتیاز)
سلام امروز رای هیات تشخیص را گرفتم احراز رابطه کارگری و کارفرمایی تایید شده اخراج موجه و غیر ارادی زدند حال با این اوصاف بیمه اگه بخواد بیمه بیکاری بده نیاد بگه شرکت پروژه بوده در حالی که من در حین کار اخراج شدم و قرارداد نداشتم و شرکت درحال فعالیته الان  کارفرما تو جلسات با توجه به ابلاغ نیامد  اعتراض به رای حل اختلاف گداشته کارفرما حال با این اوصاف بیمه بیکاری میدند بهم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
درصورت پروژه ای بودن بیمه بیکاری پرداخت نمیگردد مگر پروژه اتمام نرسیده باشد رای قطعی پس از اتمام مراحل دادرسی خواهد بود