در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام آیا قالییبافی وگلیم بافی جز;مشاغل سخت حساب میشود؟یه خانم بافنده چندسال وبا چه سنی میتونه بازنشست بشه تاحقوق کامل دریافت کنه؟ممنون از راهنمایی تون
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بله. افراد دارای 20 سال سابقه بیمه قالیبافی می توانند با مراجعه حضوری به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به تکمیل فرم درخواست بررسی مشاغل سخت و زیان آور به منظور بهره مندی از مزایای بازنشستگی پیش از موعد اقدام نمایند.