در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
اینجانب آبانماه ۹۵ فرم مشاغل سخت وزیان آور را ارسال نموده ولی تاکنون هیچ پاسخی دریافت ننموده ام و هر بار که به کافی شاپ برای جواب مراجعه میکنم نوشته «درحال تکمیل».

لازم به ذکراست که تا الان ۲۱سال سابقه کار در مشاغل سخت  وزیان آور و ۲۳ سال سابقه پرداخت بیمه دارم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
اگر به سایت مراجعه کردید و موفق به دریافت جواب سخت وزیان آور نشدید به اداره کاری که آخرین حق بیمه تان در آن محدودپرداخت شده مراجعه نمایید چونکه اصل نامه سخت وزیان آور به اداره کار آخرین شهری که شاغل هستید ارسال میشود واز آنجا تقسیم میشود