در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام . من از اسفند سال 90 بیمه قالی بافی شده ام قبل از آن تحت بیمه پدرم بوده ام برای اینکه بیمه قالی بافیم را قطع کنم و دوباره تحت بیمه پدرم باشم باید چه مراحلی را طی کنم و ایا سوابق بیمه ام باقی میماند؟

 آیا بیمه قالی بافی جزء مشاغل سخت است و هر سال آن برابر با یک سال ونیم است یعنی من 5 سال حقه بیمه پرداخت کرده ام تقریبا هفت و نیم سال حساب میشود.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای قطع بیمه به شعبه مراجعه و به صورت کتبی انصراف خود را از بیمه قالی بافی اعلام نمایید

سوابق شما محفوظ خواهند ماند

فعلا سوابق قالی بافی جزو مشاغل سخت و زیان آور نمی باشد