در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده 30 ماه سابقه بيمه طلب دارم با مستندات ارايه دادم اداره کار  از  و همچنين بازگشت به کار که راي هيت تشخيص هم مبني براين موا رد بوده که کارفرما  که شخصيت حقوقي هست به راي هيت تشخيص اعتراض کرده مبني براينکه بنده در اين 30 ماه پيمانکار شرکت بودم نه کارمند شرکت دلايلش هم به اين صورت هست

  1. دستمزد و حقوق بنده داراي نوسان دستمزد بوده در اين 30 ماه
  2.  چند گزارش کاري را بنده دادم به مدير عامل و ايشان سو استفاده کرده از گزارش کاري من و به گزارش پيمانکاري ربط داده که چند گزارش هم بيشتر نيست
  3. اگر بنده پيمانکار بودم چرا قرارداد با بنده منعقد نشده من نيروي کارمند اين شرکت بودم مي خواهند حقوق بنده را تضييع بکنند

خواهشا راهنمايي قرماييد تا به حقم هم در هيت حل اختلاف مثل هيت تشخيص برسم متشکرم.

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه رابطه مزدبگیری شما با شرکت ثابت شود، به عنوان کارگر شناخته خواهید شد. شما بایستی این رابطه را اثبات نمائید.