در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
کارگری ازم شکایت کرده در صورتی که اسم من در لیست بیمه به عنوان کارفرما نبوده( کارفرمایان 3 نفر دیگر بودند) و ملک هم به اسم همین سه نفر بوده. الان نامه اومده واسم باید چه مدارکی ارایه بدم؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87 آئین دادرسی کار ، اثبات رابطه کارگری و کارفرمائی و اثبات سابقه کار بعهده کارگر می باشد و در صورتیکه کارگر ، از شما هیچگونه مدرکی نداشته باشد ، نمیتواند از شما شکایت نماید و در مراجع حل اختلاف از کارگر بخواهید که مدارک کافی ارائه دهند که شما کارفرمای ایشان بوده اید.