در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام اینجانب حدودا دو سال است که در شرکتی مشغول به نصب درب میباشم در ساختمان مشغول بکار هستم و بابت نصب درب مبلغی را شفاهی طی کردیم الان سه ماه است که هیچ پولی برای من واریز نکرده ، اولا به من حق بیمه تعلق میگیرد و برای طلبم چه باید دوما ایا شامل قانون کار میباشم ،آیا من کارگر هستم یا پیمانکار ، قرارداد هم نداریم وچه باید بگم ممنون میشم کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
بر اساس شرایط مندرج در قانون کار هر نوع همکاری اعم از مدت معین ،  دائم ، ساعتی و کارمزدی مشمول اجرای مقررات استخدامی از جمله پرداخت حق بیمه ماهیانه می باشد . با ذکر این موضوع که حق بیمه مشاغل ساعتی و کارمزدی به نسبت مدت و ایام کارکرد محاسبه و پرداخت می گردد و درخواست شما قابل پیگیری از طریق مراجعه به مراجع حل اختلاف می باشد.