در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
رای بنده در خصوص بازگشت به کار و پرداخت حق السعی از سوی هیات تشخیص صادر شده است و پس از اینکه کارفرما از اجرای ان خودداری کرد هیات تشخیص بعد از گذشت بیست روز نامه اجرای حکم بنده را جهت تحویل دادن به شعبه اجرای احکام دادگستری صادر کرد.ایا کارفرما میتواند نسبت به این حکم در دیوان عدالت اداری یا نهادی دیگر اعتراض کند و انرا نقض کند
2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

طرفین دعوا می توانند تنها تا 15روز بعد از صدور حکم به آن اعتراض نمایند.