در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام ، آیا قانونی در مورد اینکه دانشجویی به صورت پاره وقت کار می کرده و الان شکایت کرده وجود دارد که حق بیمه به آن و سایر حقوق اداره کار از جمله حق سنوات ، پاداش ، اضافه کاری و ... به او تعلق بگیرد ؟ درصورت وجود چنین قانونی لطفا ماده و بند آن را ذکر کنید . با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درماده79قانونکار،حداقل سن کار15سال تمام تعیین شده است ودرماده39 ق.ک کارنیمه وقت یاکمترازساعات قانونی پذیرفته شده است وبایستی به نسبت ساعات کارانجام شده کلیه حقوق ومزایای مندرج قانون محاسبه وپرداخت گردد.