در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده با رضایت رییس شرکت استعفا داده ام اما ایشان هیچ رونوشتی از برگه استعفا به اینجانب ندادند. این امکان وجود دارد که کارفرما ادعا کند بنده استعفا نداده و ترک کار کرده ام؟ سفته ده میلیونی برای ضمانت کار به ایشان داده ام و فعلا حاضر نیست سفته هایم را پس دهد. در این مورد چکار باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

1-چنین امکانی هست . شما رونوشتی از استعفا را باید در اختیار داشته باشید و یک نسخه آن را در صورت وجود باید به شورای صنفی محل کارتان ارائه دهید .

2-باید دادخواست استرداد سفته بدهید .

با تشکر