در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)

سلام. من تا پایان اسفند قرارداد دارم. قراردادم 120 ساعت است و من تا همین الانم 160 ساعت پر کردم.

  1. میتونم دیگه سر کار نرم؟
  2. اگر استعفا ننویسم برم مشکلی در گرفتن حق و حقوقم پیش میاد؟
  3. کار فرمام اصلا قوانین اداره کار و... رو رعایت نمیکنه میتونم به این علت استعفا بدم؟
  4. در صورت شکایت و ثابت کردن اینکه بیمه هام به ناحق نصفه رد شده و اینکه اضافه کارهام خورده شده بیممو کامل میکنن و اضافه کارهامو میدن یا اینکه چون دیگه گذشته برنمیگرده؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما پس از پایان قرارداد میتوانید در محل کار خود حاضر نگردید و میتوانید بابت حقوق معوقه ، اضافه کار و حق بیمه خود اقدام نمائید و با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید.