در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید.

  1. من حدود 10 سال هست که بازنشسه شدم ولی بعد از شکایت به اینکه باید به طریق مشاغل سخت و زیان آور بازنشسته میشدم و حقوقم طبق پرداختی برای مشاغل سخت و زیان آور باشد. اگر دادگاه دیوان عدالت اداری رای به اینکه کلیه سنوات بنده از زمان بازنشستگی(حقوق بازنشستگی)طبق پرداختی های مشاغل سخت و زیان آور پرداخت شود و مابه التفاوت 10 سال نیز پرداخت شود آیا با میزان دریافتی افراد بازنشسته سخت و زیان آور حال محاسبه میشود؟
  2. اگر شغل بنده در حکم های فیش حقوقی و احکام کارگزینی جوشکار نوشته شده باشد و کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان آور رای به شغل شما از طرف کار فرما کارگر ساده اعلام شده است میتوتن با مدارک ذکر شده اثبات کنم که شغلم سخت و زیان اور میباشد؟
  3. مشکل اساسی بنده این میباشد که چون مستمری بگیر هستم به درخواست بنده در اداره کار(کمیته تشخیص سخت زیان آور تشکیل نمیشود) رسیدگی نمیشود

 اگر به من کمک کنید ممنونتان میشوم

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-اولا دیوان در ماهیت رای دخالت نمی کند بلکه پرونده دوباره باید در اداره کار بررسی شود . اگر تایید شود متناسب با آن سالهای پرداخت بیمه افزایش می یابد و احتمالا در مستمری تاثیر مثبت می گذارد .

2-بررسی این موضوع در حوزه اداره کار و کمیته مشاغل سخت و زیان آور آن است .

3-می توانید با رای دیوان عدالت اداری ، بررسی موضوع را از اداره کار درخواست نمایید .

با تشکر