دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
آیا کارفرما میتواند کارگری را که با حکم کارگری و قرارداد کارگری ؛ به مدت ده۱۰ سال در کار اداری و قسمت دفتری کار میکرده را تغییر شغل به کار کارگری دهد.
و آیا قانونی جهت جلوگیری از تغییر شغل کارگر به پستهای پایین تر داریم؟

تشکر از حمایتتان
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه تخلفی صورت گرفته باشد ودر مراحل قضایی یا در تخلفات اداری تخلف اثبات شود امکان تقلیل پست میباشد اما بدون دلیل منطقی وقانونی نیست