در قانون کار و قرارداد کار توسط (180 امتیاز)
با سلام و احترام

سئوال حقوقی داشتم در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید:

اگر دستگاه اجرایی بخواهد چند نفر را با استفاده از قانون کار استخدام کند چگونگی وشرایط جذب این افراد باید بر اساس قانون کار صورت بگیرد یا بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری؟

 با عنایت به اینکه دستگاه مورد نظر جزو دستگاه های دولتی و اجرائی محسوب می شود ولی استخدام افراد در آن دستگاه بر اساس قانون کار خواهد بود.ممنون
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بايد طبق قانون خدمات كشوري عمل كند