در قانون کار و قرارداد کار توسط (800 امتیاز)

با سلام

بر اساس چه قانونی کارفرما باید ترک کار کارگر را به اداره کار یا مراجع دیگر اعلام کند؟
اگر این ترک کار ناشی از بیماری حاد کارگر باشد و کارفرما برای از کارافتادگی یا بیماری کارگر موضوع را اعلام نکرده باشد، چه ضمانت اجرایی برای پیگیری حقوقی موضوع و احقاق حق کارگر وجود دارد؟
2 پاسخ
قبل توسط (133,610 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

این کارگر است که می بایست ترک کار خود را به اداره کار اعلام کند، نه کارفرما!

با توجه به تبصره ماده ۲۱ قانون کار که در زیر آمده است، کارگر می بایست یک ماه قبل از استعفا یا ترک کار می بایست این موضوع را به اداره کار اعلام کند تا مسئول جبران خسارت ناشی از ترک کار نباشد.

تبصره - کارگری که استعفا می‌کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدواً استعفای خود را کتباً به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که‌حداکثر ظرف مدت 15 روز انصراف خود را کتباً به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می‌شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و‌ انصراف از آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد.