در قانون کار و قرارداد کار توسط (360 امتیاز)
با سلام بنده در شرکتی  به عنوان نگهبان مسلح کار میکنم و به مدت چند ماه نیز در آنجا آموزش دیده ام تا بتوانم گواهینامه حمل سلاح بگیرم در حین آموزش در آنجا به ما گفتند در صورت استفاده از سلاح  گرم مشمول قوانین نظامی میشوید ولی شرکت ما تحت پوشش قانون تامین اجتماعی و کار است میخواستم بدونم بالاخره تکلیف ما چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
از مضمون سوال چنین برمی‌اید که نگهبان مسلح منظور فرد نظامی است یعنی یا سرباز است یا به شغل نگهبانی از ارگانهای نظامی گمارده شده است که در این حالت بستگی به قرارداد فرد با کارفرما دارد و در اغلب موارد مشمول قانون کار نمیشود.