در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام و احترام
قبلا از همکاری و وقتی که می گذارید تشکر می کنم.

لطفا بفرمایید
1- قانون دقیق و مشخص در مورد بیمه شخص ثالث خودروهای مزایده ای اداره مبارزه با مواد مخدر چیست؟
2-  آیا اکنون برای بیمه نمودن آن جریمه شامل آن می شود؟
3- تخفیف های گذشته شامل آن می شود؟
4- اگر بیمه نامه نباشد (که معمولا نیست چون فرد متخلف مدارکی تحویل نمیدهد) تکلیف چیست؟ در صورت دریافت المثنی آیا حکم بیمه نامه را دارد؟
5- آیا برای بیمه باید به همان شرکت بیمه قبلی مراجعه نمود یا همه ی شرکت های بیمه موظف به ارائه خدمات هستند؟

مثلا خودرو پراید که از مزایده هست و یکسال و نیم در توقیف اداره مواد مخدر بوده و بیمه آن به شرح زیر است.
مدل پراید 1389
تاریخ توقیف از  1394/2/20 لغایت 1395/8/20
تاریخ   بیمه آخر  از 1393/4/1  لغایت 1394/4/1
تخفیف در زمان آخرین بیمه 3 سال
شرکت بیمه قبلی : بیمه ایران

با سپاس
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سوال های متعددی مطرح نمودید و خواسته نهایی شما در بندهای زیر آورده شده است:

1. از روی شماره شاسی و بدنه می توان استعلام گرفت که این خودرو نزد کدام شرکت و از چه تاریخی تا چه تاریخی بیمه داشته است.

2. رویه مدیریت اتومبیل برخی از شرکت های بیمه این گونه است که مدتی که خودرو در پارکینگ توقیف بوده است را در محاسبه جریمه "صندوق خسارت های بدنی" یا همان جریمه ای که به علت نداشتن بیمه منظور می گردد، نمی آورند. البته برای صدور بیمه شخص ثالث چنین خودروهایی نیاز به مجوز از ستاد مرکزی شرکت های بیمه می باشد. ولی با کمی جستجو خواهید یافت که کدام یک از شرکت های بیمه در این زمینه انعطاف پذیری دارند.

3. در صورتی که مالک خودروی توقیفی نسبت به انتقال تخفیفات سنوات عدم خسارت یا فسخ قرارداد بیمه خودرو مذکور اقدام نکرده باشد، تخفیفات عدم خسارت به مالک جدید منتقل می شود.