در دیه و بیمه خودرو توسط
در صورت فروش خودرو چگونه مي‌توان سابقه تخفیف را به خودروي جديد انتقال داد؟ تحويل اصل بيمه‌نامه براي تمديد به چه دليل است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

 درصورت انتقال مالكيت وسيله نقليه و درخواست بيمه‌گذار مبني بر انتقال تخفيف عدم خسارت  تا قبل از انقضاء مدت اعتبار بيمه‌نامه به وسيله نقليه از نوع مشابه خود (گروه خودرويي) اقدام با رعايت نكات ذيل بلامانع مي‌باشد:

  • دريافت اصل بيمه‌نامه از بيمه‌گذار .
  • استعلام و احراز عدم خسارت بيمه‌نامه .
  • دريافت تصوير شناسنامه مالكيت خودرو مالك جديد . (احراز انتقال مالكيت)
  • ثبت پيشنهاد الحاقيه تغيير در سابقه به علت انتقال مالكيت از تاريخ مراجعه بيمه‌گذار در سيستم .
  • نسبت به تغيير سابقه عدم خسارت بيمه‌نامه در سيستم به سابقه بيمه دارد بدون تخفيف عدم خسارت اقدام و حق بيمه اضافي توسط بيمه‌گذار پرداخت شود.
  • الحاقيه (يك نسخه بيمه‌نامه به همراه يك برگ الحاقيه) چاپ و تحويل بيمه‌گذار گردد.
  • درصورتيكه بيمه‌گذار درخواست انتقال تخفيف بر روي بيمه‌نامه خودروي جديد خود را نمايد، پس از تمديد بيمه‌نامه خودروي جديد، با دريافت برگ الحاقيه از بيمه‌گذار و نگهداري در سوابق بيمه‌نامه، نسبت به صدور الحاقيه « تغيير در سابقه به علت انتقال مالكيت » اقدام و شماره بيمه‌نامه و نام بيمه‌گر قبلي بطور كامل در بخش خلاصه الحاقيه درج گردد.
  • چنانچه  الحاقیه مربوطه صادره ساير شركت‌هاي بيمه باشد با رعايت كليه بندهاي ذكر شده در اين بخشنامه، مبنا قراردادن الحاقيه مزبور جهت تعديل در سوابق تخفيف عدم خسارت بلامانع مي‌باشد.

تحويل اصل بيمه‌نامه براي تمديد جهت جلوگيري از استفاده كوپن بيمه شخص ثالث بعد از تمديد بيمه می باشد.