در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام چگونه میشه بیمه نامه جدیدبرای خودرویی که دوسال بیمه نداشته گرفت که جریمه پرداخت نکنم اگرماشینی بخری که صاحب قبلیش بیمه نکرده باشه یعنی سالهاخواب بوده باشه میشه بیمه جدیدبراش درست کرداگرمیشه چطوری راهش چیه چکاربایدکرد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز اگر لاشه بیمه نامه قبلی مانده است با ارائه آن لاشه به شرکت بیمه میتوانید تخفیف های مندرج در بیمه نامه را هم بگیرید و جریمه ای معادل یکسال بپردازید
اگر خودرو توسط مراجع قضایی توقیف و در پارکینگ دولتی بوده با ارائه مدارک توقیف جریمه بخشوده خواهد شد
اگر لاشه قبلی در دسترس نیست و خودرو در پارکینگ شخصی بوده باید بعنوان فاقد بیمه نامه بیمه شود
که مبلغ آن معادل حق بیمه پایه و یکسال تمام جریمه است

مراقب باشید که از رههای غیر قانونی مانند اضافه کردن تخفیف یا به روز کردن تاریخ انقضای بیمه نامه قبلی برایتان بیمهنامه صادر نشود