در دیه و بیمه خودرو توسط
چگونه جریمه دیر کرد شخص ثالث بخشیده میشه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

جریمه دیرکرد ثالث قابلیت بخشش نداره،زیرا در سیستم نرم افزاری صدور شرکت های بیمه تعریف شده هست.

شما به هر شرکت بیمه ای در سراسر ایران که مراجعه نمایید،اون سیستم بطور خودکار جریمتون رو محاسبه می کنه.

اون جریمه هم به نماینده هیچ ربطی نداره و کارمزد هم نداره،زیرا که اون جریمه بحساب صندوق تامین خسارتهای بدنی واریز میشه.

و هر روزی که تاخیر داشته باشین روزانه ۲۱،۰۰۰ ریال جریمه تون رو افزایش میده.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.