در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام هیچ راهی به جز قبض پارکینگ ودادگاه وجود نداره واسه جریمه بیمه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در صورتی که خودرو به علتی اعم از پارکینگ اجباری و توقیف قانونی و ... مورد تایید مراجع قضایی باشد، می تواند با مراجعه به شرکت های بیمه و کسب اجازه از مدیریت اتومبیل شرکت بیمه گر، جرایم صندوق بیمه از نادیده گرفته می شود.
فعلا راه دیگری برای این منظور دیده نشده است.
دلایلی نظیر عدم استفاده از خودرو و توقف در تعمیرگاه یا هر چیز دیگر که قابل اثبات نیست، ترتیب اثر داده نمی شود.