در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام من مدت ۵سال پدر خود را در فروشگاه خودم بیمه کردم سن پدر من ۵۹ وحدود ۲۷ سال سابقه دارد وبرای اشتغال پدرم در سابق سخت وزیان اور ایشان تایید شد ومبلغ مورد نظر بیمه پرداخت شد هنگام صدور حکم بازنشستگی گفته چون کارگاه خانوادگی است نمیشود از مزایای سخت وزیان اوراستفاده کرد در صورتی که کارکاه سابق یک شرکت تعاونی مر غداری بوده است لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

طبق مقررات کارگاههای خانوادگی مشمول مقررات قانون کار ازجمله مزایای مشاغل سخت و زیان آور قرار نمیگیرند .

موفق باشید