در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام  بنده خانومم یک دامداری دارد ومن هم دران جا مشغول کارم به عنوان کارگر آیا می توانم بیمه شوم و دامداری هم جزو مشاغل سخت هست یا نه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله میتوانید به عنوان کارگر ایشان باشید وشغل دامپروری سخت وزیان آور میباشد اما اگر فقط شما بعنوان کارگر همسرتان باشید مشاغل شما خانوادگی میشود ودر این مشاغل مزایای سخت وزیان آور منظور نمیشه اما با اضافه کردن یک کارگر دیگر که جز خانواده خودتان نباشد این کارگاه از مشاغل خانوادگی خارج میشود ومیتوانید از مزایای سخت وزیان آور استفاده کرد