در سختی کار و مشاغل سخت توسط
اگر فردی در کارگاه جوشکاری. درب و پنجره مشغول به کار باشد و شغلش در لیست جوشکار باشد،و کار فرما پدرش باشد،مشاغل سخت محسوب میشود یا خیر.با تشکر.اگر کارگاه خوانوادگی باشد. ایا تاثیر دارد؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر عنوان شغل جز مشاغل سخت باشد میتواند درخواست تایید ان را ارایه نمایید مشروط بر اینکه خود فرد مدعی کارفرما نباشد و مغازه فقط به نام پدر بوده باشد

در صورتی کارگاه به عنوان خانوادگی تلقی میگردد که صرفا پدر و فرزند در ان اشتغال داشته باشند و اگر فردی خارج از مورد عنوان شده درهمان کارگاه بکار اشتغال داشته باشد از شمول کارگاه دخانوادگی خارج میگردد و مشاغل سخت در ان محاسبه و برقرار می باشد

ضمنا شمول قانون کار در ماده مذکور ربطی به اجرای موارد بیمه وتامین اجتماعی ندارد
ماده 188 اجازه طرح دادخواست و شکایت را در این نوع کارگاه ها از کارگر سلب نموده اما تعهدات فی مابین در خصوص مراجع مرتبط به قوت خود باقی است
به عنوان مثال کارگر نمیتواند از پدر خود به عنوان کارفرما جهت سنوات و یا برقراری بیمه بیکاری اقدام نماید