در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام پدر بنده کارفرما میباشد شغل بنده در وپنجره ساز اهنی میباشدیک گارگر داشتیم حدود ده سال باهم کار کردیم الان دیگه تنها کار میکنم ایا شغل من جزو مشاغل سخت وزیان اور محسوب میشودیانه. الان
دیگه حق بیمه بیکار ی پرداخت نمیکنم ده سال که کار کردیم چی میشه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر کارگاهی خانوادگی باشه بیمه بیکاری به او تعلق نمیگیرد ولی در هیچ قانونی از تامین اجتماعی نیامده چنانچه اگر کارگاهی خانوادگی باشه جزو مشاغل سخت محسوب نمیشه ولی متاسفانه تامینداجتماعی کارگاهای خانوادگی رو خارج از مشاغل سخت میدونه ولی اگر پدر شما یک کارگر اضافه کند که از خانواده نباشد اون کارگاه از خانوادگی خارج میشه واون ده سال جزو مشاغل سخت وزیان آور محسوب میشه