دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
بنده به عنوان طراح در مجموعه ای به مدت چهار سال مشغول به کار بودم از ساعت یازده تا شش و نیم و پنج شنبه ها تا ساعت سه بدون بیمه.
 در حال حاضر از کارفرما شکایت کردم بابت سنوات و حق بیمه در دادگاه محرض شد که اونجا کار میکردم ولی کار فرما گفت شانزده ساعت تو هفته بیشتر کار نکردم در این صورت بیمه و سنوات بهم تعلق ميگيره
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که مدرکی دارید که نشان دهد شما بیش از مقدار گفته شده از طرف کارفرما کار می کردید می توانید به دادگاه ارایه دهید

به عنوان مثال می توانید از همکاران که در آن جا کار می کردند به عنوان شاهد استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟