در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام
من 10 سال سابقه بیمه خدمات درمانی برای کارمندان رسمی دولت را دارم و 10 سال بعدی خدمتم سابقه تامین اجتماعی دارم. و حدود یک سال است بیمه بنده به دلیل بیکاری قطع شده است.
سوال: برای بنده برای تطبیق سنوات خدمات درمانی به تامین اجتماعی بهترین راه کدام است. چون زمان اشتغال که مراجعه کردم به دلیل حقوق حدود 4 میلیون تومنی من ، مبلغ تطبیق خیلی زیاد بود و انجام ندادم. در ضمن سنوات خدمت سربازی بنده نیز تطبیق نشده است.
شروع بیمه اختیاری و درخواست تطبیق چه عواقبی برای حقوق زمان بازنشستگی بنده خواهد داشت . ایا باعث کاهش محاسبه حقوق بازنشستگی بنده میشود؟ زیرا حقوق بنده در 10 سال تامین اجتماعی حدود 4 تومن بوده است.

ممنون از توجه و ووقت شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام انتقال سوابق خدمات درمانی به شما کمک میکند که زودتر بازنشسته شوید در ضمن محاسبه مبلغ جهت بیمه اختیاری براساس میانگین یکسال آخر که حق بیمه میپرداختید محاسبه میگردد وبراساس این مبلغ حق بیمه خدمات درمانی شما محاسبه میگردد