در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

حداقل سن برای اشتغال در کارگاه های مشمول قانون کار چند سال است  ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

با عنایت به موضوع ماده 79 قانون کار ،حداقل سن اشتغال به کار در کارگاه های مشمول قانون کار 15 سال تمام می باشد.لذا علاوه بر اینکه باید از ادامه اشتغال چنین افرادی جلوگیری شود ،افراد متخلف علاوه بر رفع تخلف و یا تادیه حقوق کارگر و یا هر دو به مجازات های موضوع ماده 176 قانون کار محکوم خواهند شد.