دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا کارآموزان نیز مشمول مقررات قانون تأمین اجتماعی قرار می گیرند ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

کارآموزان موضوع ماده 112 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، به استثناء کارآموزان آزاد موضوع قسمت اخیر تبصره یک ماده مزبور با استفاده از مدلول ماده 33 قانون تامین اجتماعی در زمره مشمولان قانون اخیر محسوب بوده و سازمان تامین‌اجتماعی قانوناً مکلف به رعایت موارد تامین اجتماعی موضوع ماده 3 قانون تامین‌اجتماعی به این دسته از بیمه شدگان می باشد.