در سختی کار و مشاغل سخت توسط
بنده ۲۴ سال راننده لیفتراک هستم می خواهم بدام باز نشسته میشم یا نه
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام در صروتی که کار شما کار سخت و زیان آور محسوب شود :  بیمه شدگانی که حداقل ٢٠ سال سابقه کار متوالی یا بیست و پنج سال سابقه کار متناوب و پرداخت حق بیمه در کار‌های سخت و زیان آور را داشته باشند بدون شرط سنی می‌توانند در خواست بازنشستگی از سازمان تامین اجتماعی نمایند.