در سختی کار و مشاغل سخت توسط
ایا اگر با زنشسته ای که قبلا موافقت شده با کارش که سخت وزیان اوراست ولی انتقال کسور داشته وحتی مابه اتفاوت به سازمان پر داخت نموده ،ایا اگر از سازمان در خواست نمایید مجدا ،دستورعمل کارها سخت وزیان اور شاملش می شود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما بازنشسته شده اید وشغلهایتان جزو مشاغل سخت وزیان آور بوده وآن شغلها را جهت تایید به اداره کار وتعاون نفرستادید میتوان با پرکردن فرم سخت وزیان آنها را تایید نمود اما تامین اجتماعی بعد از تایید اداره کار نمیپذیرد ولی با شکایت به دیوان عدالت اداری میتوانید ارفاق سخت وزیان آور را جزو سابقه بازنشستگی محسوب نمود