در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
یکی از پرسنلمون تاریخ ۳.۱ شروع به کارش بوده ولی در نام نویسی در شعبه تامین اجتماعی گفته شروع به کارش ۲.۱ بوده ایا این باعث میشه واسه ما جریمه بخوره؟لیست های برج ۲ هم ارسال و پرداخت شده.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

خیر. تاریخ شروع به کار براساس لیست کارفرما یا گزارش بازرسی تعیین می شود نه براساس اظهارات بیمه شده در فرم نامنویسی.