دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
 میخواستم بپرسم اولا سقف پایه حقوقی که در لیست بیمه 95 میتونیم رد کنیم چقدر هست؟ثانیا اگر کسی حقوقش بیشتر از سقف باشه باید به چه صورت در لیست رد بشه؟عرض شود میخواستم بپرسم افراد را با حداقل چه سنی میتوان استخدام نمود؟ میتوان شخص 16 ساله را استخدام نمود و بیمه کرد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

سقف دستمزد مشمول بیمه برای سال 95مبلغ 5874667 تومان است و بالاتر از آن مشمول بیمه نیست! یعنی در لیست بیمه می توانید همین مبلغ را در ستون دستمزد و مزایای مشمول بیمه درج کنید. بله می توان شخص 16 ساله را استخدام و بیمه نمود.به كار گماردن افراد كمتر از 15 سال تمام ممنوع است. توصیه می کنم مواد 79 تا 84 قانون کار را مطالعه کنید.