در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نحوه انتخاب نمایندگان کارگران و مدیران صنایع در هیأت های تشخیص به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

مستند به مواد 2 و6 آیین نامه مربوط به انتخاب نمایندگان کارگران و مدیران صنایع در هیأت‌ های تشخیص، در صورت تشکیل کانون هماهنگی شورا های اسلامی کار استان و یا کانون انجمن‌ های صنفی کارفرمایان استان، تشکیلات مزبور مکلفند حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ اعلام اداره کل کار، نمایندگان کارگران و کارفرمایان (حسب مورد) در هیأت های تشخیص را انتخاب و معرفی نمایند.

بدیهی است در صورت استنکاف تشکیلات یاد شده از انتخاب و معرفی نمایندگان در مهلت مقرره، اداره کل می باید راساً مستند به ماده 11 آیین نامه فوق الذکر نمایندگان مذکور را جهت صدور اعتبارنامه به مقام محترم وزارت معرفی نماید.

ضمناً تا انتخاب نمایندگان به طریق مذکور در فوق، نمایندگانیکه قبلاً مستند به اختیارات حاصله از تبصره 2 ماده 136 قانون کار توسط مقام محترم وزارت انتخاب شده‌اند کماکان مشغول انجام وظیفه‌ خواهند بود.