در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا هیأت حل اختلاف می تواند نسبت به همه اختلافات کارگری و کارفرمایی بدون اینکه در هیأت های تشخیص مورد صدور رای قرار گرفته باشد وارد رسیدگی شود ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

صلاحیت هیأت های حل اختلاف به جز در مواردی که در قانون برای این هیأتها رسیدگی نخستین نیز پیش بینی شده باشد مانند مورد تبصره 3 ماده 49 قانون کار صرفاً رسیدگی به مواردی است که قبلاً در هیأت های تشخیص مطرح و در مورد آنها حکم مقتضی صادر گردیده است و لذا چنانچه موردی قبلاً در حکم هیأت تشخیص نفیاً و یا اثباتاً مورد توجه قرار نگرفته و در مورد آنها حکم صادر نشده باشد قابل رسیدگی در هیأت حل اختلاف نخواهد بود. ضمناً رسیدگی نخستین نیز در هیأت حل اختلاف منحصراً در مواردی امکان پذیر خواهد بود که مورد در دادخواست خواهان عنوان گردیده باشد.