در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

با عنایت به اینکه در ماده 26 قانون کار اشاره‌ای به هیأت های تشخیص به عنوان مرجع حل اختلاف نگردیده، آیا در اینگونه موارد موضوع می بایستی مستقیماً در هیأت حل اختلاف مطرح شود ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

قطعی و لازم الاجرا بودن رای هیأت حل اختلاف در اختلافات موضوع ماده 26 قانون کار نافی حق هیأت‌ تشخیص در رسیدگی به اختلافات مزبور نبوده و تنها حکایت از عدم قطعیت آراء مرجع اخیر و لزوم ارجاع رای صادره به هیأت حل اختلاف دارد.