در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا به پرسنل اداره کار که با هیأت حل اختلاف همکاری دارند مانند منشی  های هیأت یا نگهبان اداره کار در ساعات تشکیل جلسات می توان حق حضور پرداخت نمود
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

در آیین نامه هیأت حل اختلاف پرداخت حق حضور به غیر اعضاء هیأت حل اختلاف پیش بینی نشده و در این زمینه دستورالعمل دیگری نیز وجود ندارد. لذا در صورت لزوم می توان با پرداخت فوق العاده اضافه کار زحمات همکاران دیگر (منشی، نگهبان و…) را جبران نمود.